met accent op

Wie is Leónie

Van Meggelen Advocatuur is het eenmansbedrijf van advocaat mr Leónie Denise van Meggelen (1978).
Een goedlachse persoonlijkheid met roots in deze regio.

Afgestudeerd in juli 2003 aan de Universiteit Utrecht, richting privaatrecht en in oktober 2003 beëdigd als advocaat. Eerst werkzaam geweest bij twee toonaangevende advocatenkantoren in Twente. Bij Damsté Advocaten op de sectie arbeidsrecht en bij Daniëls Huisman Advocaten in een meer algemene praktijk met accent op het arbeidsrecht.

De overstap in 2010 naar Lexman Advocaten te Apeldoorn luidde een verdere specialisatie in het arbeidsrecht in. In dat jaar werd met goed gevolg de Post Academische Leergang Arbeidsrecht bij de Erasmus Universiteit te Rotterdam behaald. Met bijna 15 jaar ervaring als advocaat op zak, was het in 2018 de hoogste tijd om zelfstandig verder te gaan.

Naast het arbeidsrecht, is Leónie van Meggelen thuis in het ondernemingsrecht. Een ideale combinatie om op een praktisch en doortastende wijze te kunnen adviseren.

Met kantoor aan huis, flexibele inzetmogelijkheden en gunstige tarieven, is Leónie van Meggelen de ideale juridische partner voor ondernemers en particulieren die vooruit willen.